flyer Vier jezelf!

YOGA RETRAITE 2019 – Vier jezelf! – VOL

Heb jij behoefte aan een ontspannen week helemaal voor jezelf? Een week om volledig af te stemmen op jouw behoeften en ruimte te geven aan wat er in jou leeft? Kom genieten en VIER JEZELF!

OVER DE WEEK
In de zomer van 2019 van 18 t/m 24 augustus verzorgen Lotte Peters, Claire Hesp en Lotte Plessen een retraite in Noord-Frankrijk. Een sprankelende week om te ontspannen en tot bloei te komen. Vinyasa Flow & Yin Yoga vormen de basis van het programma. De natuur en rust van deze mooie plek en de pure veganistische voeding dragen bij aan een vreugdevolle week. Naast het dagprogramma is er genoeg tijd om te doen waar jij zin in hebt. Op woensdag staat de sauna voor je klaar en je kunt je tijdens de week opgeven voor een zachte Thaise massage (niet inbegrepen).

PRAKTISCH
Ferme le zebre at la tortue in Serqueux (Haute Marne) is c.a. 6 uur rijden van Utrecht. Samen reizen is een voordelige en milieuvriendelijke mogelijkheid, we brengen deelnemers graag met elkaar in contact om dat mogelijk te maken. Je kunt ook per trein of bus naar Langres reizen, daar word je (tegen vergoeding) door ons opgehaald.

KOSTEN
Verblijfskosten voor de retraite zijn € 700,- voor een eigen kamer en €550,- voor een gedeelde kamer (inclusief maaltijden en het programma). Alle maaltijden, ontbijtbuffet, lunchbuffet en het diner, worden door onze kok verzorgd en zijn volledig veganistisch. Voor de liefhebber zijn er zuivelproducten aanwezig. We houden er graag rekening mee als je bepaalde dieetwensen hebt. 

Wil je meer informatie en/of je aanmelden? Stuur Lotte een bericht. 

Retraite_Ferme     Retraite_Yoga&Klank4     Retraite_Yoga&Klank3     

symbool 2