YOGA & KLANK RETRAITE

Retraite_Yoga&Klank2    Retraite_Yoga&Klank4     Retraite_Yoga&Klank

Heb jij behoefte aan een ontspannen week helemaal voor jezelf en ben je nieuwsgierig naar Nāda Yoga, de Yoga van Klank? Dan zijn onze retraites misschien wat voor jou!

In de herfst van 2018 van 8 t/m 14 oktober verzorgen Lotte Peters en Lotte Plessen weer een retraite in Noord-Frankrijk. In de Yoga & Klank Retraites nodigen zij je uit tot diepe ontspanning en het ontdekken van je eigen, unieke stem. Lotte Peters & Lotte Plessen nemen je graag mee op een innerlijke reis met Yoga Asana (Yin en zachte flow), Mantra, Klankontspanning en (klank-)Meditatie. Kom genieten van een ontspannen week, met gezond eten en veel tijd voor jezelf!

Voor deze yogaweek verblijven we in de Ferme de la Rochelle, midden in de natuur. De heerlijke veganistische maaltijden dragen bij aan een heilzame week. Buiten het programma is er voldoende tijd om te doen waar je zin in hebt. Je kunt bijvoorbeeld zwemmen in het meertje op tien minuten afstand van de ferme, wandelen of bijvoorbeeld een dorpje in de buurt bezoeken. Eens per week kun je van de sauna gebruikmaken en je kunt je opgeven voor een milde Thaise massage (niet bij de prijs inbegrepen).

 Retraite_Ferme     Retraite_Yoga&Klank3    ferme_de_la_Rochelle_kamer

Praktisch
De verblijfskosten voor de retraite zijn 650 euro voor een eigen kamer met gedeelde sanitair, inclusief maaltijden en het programma. Het is ook mogelijk in een appartement te verblijven met eigen sanitair. Deze ruime kamers zijn echter beperkt beschikbaar. De prijs bedraagt 725 euro.

Alle maaltijden, ontbijtbuffet, lunchbuffet en het diner, worden door onze kok verzorgd en zijn volledig veganistisch. Voor de liefhebber zijn er zuivelproducten aanwezig. We houden er graag rekening mee als je bepaalde dieetwensen hebt. 

De Ferme de la Rochelle bevindt zich in Noord-Frankrijk bij Serqueux en is ongeveer 6,5 uur rijden vanaf Utrecht. We kunnen je in contact brengen met andere deelnemers om samen te rijden. Het is ook mogelijk om met de trein te komen. Op maandag 8 oktober ben je vanaf 16.00 uur van harte welkom en openen we de week met een gezamenlijk diner. Op zondagochtend 14 oktober vertrekken we na de ochtendmeditatie en het ontbijt rond 09.30 uur. 

Wil je meer informatie en/of je aanmelden? Stuur Lotte een bericht. 

symbool 2