_W9A6857

Mantra – Kīrtan – Bhakti Yoga

Mantra betekent 'van denken bevrijden'. Tijdens de mantra yoga beoefening concentreer je je volledig op de mantra. Hierdoor wordt je als het ware één met de klanken die je maakt. Het maken van klank in de vorm van een mantra heeft een grote impact. Het ‘knuffelhormoon’ oxytocine komt vrij waardoor we ons ontspannen voelen en minder angstig. Daarnaast maken we het hormoon endorfine aan waardoor we ons energiek en vrolijk voelen.

Ook het ontdekken van je eigen stem werkt in op ons hele wezen. Met het zingen van mantra’s nodig ik je uit de bron van je eigen stem te ontdekken. Het tot expressie brengen van je innerlijke stem heeft een bevrijdende werking!

Het maken van klank en het laten horen van je stem kan best spannend zijn. Gelukkig hoef je helemaal niet mooi te zingen om de balancerende werking van klank te kunnen ervaren. ‘Goed’ zingen is in de yoga van klank dus helemaal niet belangrijk.

Nieuwsgierig? Kom de helende werking van mantra yoga ontdekken! Bekijk de agenda voor de geplande workshops en evenementen. 

symbool 1