IMG_3079

Voor mij zijn zowel de mooie als verdrietige ervaringen in het leven het waard om te erkennen en te delen. Ik hoop dan ook dat je je in de gesprekken met mij veilig voelt om jezelf te zijn en te delen wat er in jou omgaat. "Als we niet bang zijn voor onze eigen gevoelens en niet lijden aan dieptevrees, kunnen we voor elkaar juist licht proberen te zijn." Claartje Cruijff. 

GEESTELIJKE VERZORGING

In 2016 heb ik de zesjarige opleiding aan de Universiteit voor Humanistiek voltooid waarin ik ben opgeleid tot geestelijk verzorger. In mijn afstudeeronderzoek heb ik de betekenis van compassie onderzocht. 

Ik ben als geestelijke verzorger werkzaam in de gezondheidszorg. Daarnaast ben ik aangesloten bij Zin in Utrecht en kom ik in de eerste lijn als geestelijk verzorger ook bij mensen thuis. Lees hier meer over de gesprekken.

YOGA

Al op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met yoga. Ik was als kind heel angstig. Door de beoefening van yoga leerde ik van moment tot moment in contact te staan met de directe ervaring, op een accepterende manier. Zo kregen de angsten steeds minder grip op mij.

In 2013 ben ik naar India gegaan om mij verder in de yoga te verdiepen. Inmiddels geef ik al ruim acht jaar yin & hatha yogalessen.

symbool 6