_W9A6899

NĀDA YOGA, DE YOGA VAN KLANK 

Nāda yoga betekent ‘eenheid door klank’. Volgens dit eeuwenoude Indiase systeem heeft klank een enorme impact op ons hele zijn. De verschillende trillingen van klank hebben effect op lichaam en geest. Met deze vibraties kunnen klanken ons lichaam tot diepe ontspanning brengen en de geest kalmeren. Daarnaast brengen klanken ons in verbinding met het hart en kunnen onze diepste emoties naar boven komen. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van je favoriete muziek, wat een uitlaatklep kan bieden aan gevoelens als woede, angsten, verlangens of verliefdheid. 

Lotte heeft zich in India in de 'Yoga van Klank' verdiept. Zij heeft verschillende trainingen gevolgd en beoefent diverse traditionele Indiase klanktechnieken. Deze rijke traditie deelt zij graag met anderen. 

Yoga is zo veel meer dan asana, de yogahoudingen! Kom ontdekken wat de beoefening van klank voor jou betekent in een klankontspanning of met het zingen van mantra's. Bekijk de agenda voor de geplande workshops en evenementen. Werk je liever één-op-één of in een kleine groep? Misschien is een privéles wat voor jou! 

symbool 3 stip in het midden van de cirkel