MANTRA

Mantra betekent 'van denken bevrijden'. Tijdens het zingen van mantra's concentreer je je op wat je in het lijf ervaart. Waar voel je de trilling van de klanken die je maakt? Hoe voelt dat? In plaats van je te focussen op de gedachtes over het zingen, leer je in de mantra beoefening te zakken in het lichaam en zo uiting te geven aan wat er in jou leeft.

Het maken van klank en het laten horen van je stem kan best spannend zijn. Gelukkig hoef je helemaal niet mooi te zingen om de balancerende werking van klank te kunnen ervaren. ‘Goed’ zingen is in de mantra beoefening dus helemaal niet belangrijk.

Nieuwsgierig? Kom de helende werking van mantra yoga ontdekken! Bekijk de agenda voor de geplande workshops en evenementen. 

_W9A6857

KLANKONTSPANNING

In een klankontspanning nodig ik je uit een reis naar binnen te maken. Door het gebruik van verschillende instrumenten, zoals klankschalen (Tibetaans en kristal), stem/zang en andere akoestische instrumenten, ontstaan klankgolven. Deze vibraties werken in op ons hele zijn.

De trillingen van klank zijn voelbaar in diepe lagen van het lichaam waardoor het lichaam van binnenuit wordt gemasseerd. In een klankbad concentreren we ons op het ervaren van deze klanken in het lijf. We luisteren dus niet alleen met de oren maar eerder met ons hele lichaam. Zo komen lichaam, geest en hart tot diepe ontspanning. 

Nieuwsgierig? Kom de helende werking van klank ontdekken en bekijk de agenda voor de geplande workshops en evenementen. 

symbool 3 stip in het midden van de cirkel