Gesprekken over Zin & Zijn
We leven in een cultuur met een grote gerichtheid op het najagen van succes en geluk. De realiteit is dat naast de schone ervaringen ook tegenslag en teleurstelling tot het leven behoren. Wanneer we worden geconfronteerd met de kwetsbaarheid van het bestaan kan dit veel verwarring veroorzaken en kunnen er vragen op ons afkomen waar we niet direct een antwoord op hebben. In de gesprekken over zin & zijn zullen we deze vragen samen verkennen. 

Gespreksonderwerpen
- Gesprekken over zingeving en bestaansvragen
- Gesprekken over chaos en de confrontatie met kwetsbaarheid
- Bewustwording van wie jij bent en wat voor jou belangrijk is
- Het verkennen van richting in je leven

In de gesprekken ontwikkel je een heldere, persoonlijke oriëntatie op een goed leven. Reflectie, het bepalen van innerlijke waarden en lichaamsbewustzijn staan centraal. 

Praktisch
De gesprekken vinden plaats in het centrum van Utrecht waar ik een ruimte huur of bij jou thuis als dit beter past. Vragen of interesse? Stuur mij een bericht.

Retraite_Yoga&Klank

Opleiding en ervaring
In 2016 heb ik de zesjarige opleiding aan de Universiteit voor Humanistiek voltooid waarin ik ben opgeleid tot coach en geestelijk verzorger. Sindsdien begeleid ik mensen in mijn eigen praktijk bij zingevings- en bestaansvragen en daarnaast werk ik als geestelijk verzorger in de gezondheidszorg. 

symbool 1