YOGA

Al op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met yoga. Ik was als kind heel angstig. Door de beoefening van yoga leerde ik van moment tot moment in contact te staan met de directe ervaring, op een accepterende manier. Zo kregen de angsten steeds minder grip op mij.

Sinds 2012 heb ik zowel in India als in Nederland intensieve yogaopleidingen afgerond, erkend door Yoga Alliance. Ik heb mij gespecialiseerd in yin, hatha, ashtanga en de yoga van klank (RYT 500+). Deze studie in yoga is oneindig. Zowel in het lesgeven als in mijn dagelijkse yogabeoefening leer ik steeds weer bij. 

Ik geef inmiddels ruim zes jaar yin & hatha yogalessen bij verschillende studio's. Verder deel ik graag mijn liefde voor de yoga van klank. In de lessen en workshops die ik verzorg oefen ik samen met anderen in een bewuste levenshouding middels yoga-, meditatie- en klanktechnieken. 

_W9A7114

HUMANISTIEK

Naast de yogaopleidingen die ik heb gevolgd, heb ik de zesjarige opleiding aan de Universiteit voor Humanistiek voltooid, waar ik ben opgeleid tot coach en geestelijk verzorger. Vanuit mijn eigen praktijk en als geestelijk verzorger in de gezondheidszorg begeleid ik mensen bij zingevings- en bestaansvragen. Lees hier meer over de gesprekken over zin & zijn.

In mijn afstudeeronderzoek heb ik de betekenis van compassie onderzocht. Voor de volledige master thesis: Kwalitatief onderzoek naar de betekenis van compassie.

symbool 6