IMG_7761

Waarom bedrijfsyoga?
In ons moderne leven kan er aardig wat druk en stress op ons af komen. Wanneer een stressreactie regelmatig voorkomt, wordt het steeds lastiger om te ontspannen. In de bedrijfsyogalessen van Lotte leren uw medewerkers verschillende technieken om te schakelen van het hoofd naar het lichaam. Ook leren uw medewerkers een stressreactie om te zetten naar een toestand van rust en herstel.

Hoe werkt het?
Lotte komt graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt gekeken welke yogabenadering het beste bij uw bedrijf past. Er kan worden gekozen voor een losse les of een reeks lessen. 

Locatie
Lotte verzorgt bedrijfsyoga in Utrecht en omstreken. Zij beschikt over ruim voldoende matten en plaids en kan op locatie langskomen voor het verzorgen van de yogales in een vrije ruimte.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op.

Ervaring medewerker AM Lotte geeft zeer fijn en professioneel les en slaagt er iedere les weer in om ons te laten ontspannen en tot onszelf te komen. Iedere oefening die wij doen is aan te passen aan je eigen niveau en zo is iedere les anders. Wij ontdekken iedere week iets nieuws. De lessen met klankschalen zijn onze favoriet!!”

 

symbool 7