ferme_de_la_rochelle

RETRAITE NOORD-FRANKRIJK 2019

Van 18 t/m 24 augustus 2019 gaan we weer naar Noord-Frankrijk voor een heerlijke retraite op de Ferme de la Rochelle. Een week met dagelijkse yogalessen (vinyasa flow en yin yoga), verzorgd door Lotte Peters, Claire Hesp en Lotte Plessen. Heb jij behoefte aan een ontspannen week helemaal voor jezelf? Klik hier voor meer informatie!

Klankschaal_vierkant3

Yin Yoga & Klank: Loslaten | 8 september @ Yogaya (Utrecht)

“Laat het los.” Het klinkt misschien makkelijk. Maar hoe doe je dit eigenlijk?Loslaten begint bij bewustwording van de spanning die je met je meedraagt. In deze verdiepende yin yoga workshop verkennen we in verschillende (yin)oefeningen en een uitgebreide klankontspanning wat er vast is komen te zitten in het lijf en wat het betekent om dit los te laten. Meer informatie of aanmelden?

 

Klankschalen_vierkant2

Yin Yoga & Klank: Aarde | 29 september @ Yoga Soul Best

De nazomer is in Azië een bekend seizoen. Ook in het Westen is er sprake van een overgangsperiode tussen de zomer en de herfst. Het nazomerseizoen is gekoppeld aan het aarde element. Wanneer het aarde element uit balans is zijn we geneigd om veel te piekeren en in het hoofd te zitten. Deze workshop is erop gericht het aarde element in balans te brengen door met de aandacht te zakken in het lijf. Meer informatie of aanmelden? 

Lotte_W9A3422 square

Yin Yoga & Klank: Winter | 6 oktober @ Poyomi Center (Waalwijk)

De winter is een seizoen van het ultieme yin, een tijd waarin we vaak wat minder energie hebben. Hoe houden we onszelf in deze periode in balans? In deze winter workshop neemt Lotte je mee in een uitgebreide serie yin-houdingen waarin de meridianen passend bij dit seizoen worden gebalanceerd. Met klanken passend bij het seizoen zullen we de winter van binnenuit in evenwicht brengen. Meer informatie of aanmelden? 

symbool 6