IMG_6234

Yin Yoga & Klank | Winter Workshop | 13 januari @ Yoga Soul Best

De winter is een seizoen van het ultieme yin, een tijd waarin we vaak wat minder energie hebben. Hoe houden we onszelf in deze periode in balans? In deze winter workshop neemt Lotte je mee in een uitgebreide serie yin-houdingen waarin de meridianen passend bij dit seizoen worden gebalanceerd. Met klanken passend bij het seizoen zullen we de winter van binnenuit in evenwicht brengen. Meer informatie. 

Lotte_W9A1871_vierkant

Winter Workshop Yin & Klank | 24 februari @ Waalwijk

In deze workshop neemt Lotte je mee in een serie yin houdingen en klanken passend bij de winter. We beginnen deze workshop met een uitgebreide serie yin houdingen. Daarna zullen de akoestische klanken van onder andere klankschalen, stem en gitaar je uitnodigen een reis naar binnen te maken. In deze liggende klankontspanning nodigen we lichaam en geest uit tot diepe ontspanning. Meer informatie of aanmelden.

Klankschaal_vierkant3

Yin Yoga & Klank | lente Workshop | 17 maart @ Yogaya (Utrecht)

De lente is een seizoen van vernieuwing, reiniging en energieke groei. In de workshop wordt het lenteseizoen vertaald naar een verdiepende yin yoga les. We sluiten de workshop af met een klankontspanning. Zo nodigen we lichaam en geest uit te verstillen en brengen we de lente innerlijk tot bloei! Meer informatie of aanmelden. 

klankschaal_vierkant1

Nāda Yoga | De Yoga van Klank | 23 maart @ Yoga Moves (Utrecht)

Nāda yoga betekent 'eenheid door klank'. In deze workshop neemt Lotte je mee in een uitgebreide reis door de yoga van klank. Verschillende klank-beoefeningen staan centraal: meditatief stemmen, Vedische mantra, mantra zingen en tot slot een klankontspanning. Klank is puur trilling en heeft een groot effect op lichaam, geest en hart. Wil je de helende werking van klank ervaren? Meer informatie of aanmelden. 

Lotte_W9A3422 square

YIN YOGA & KLANK | LENTE WORKSHOP | 14 APRIL @ YOGA SOUL BEST

De lente is een seizoen van vernieuwing, reiniging en energieke groei. In de workshop wordt het lenteseizoen vertaald naar een verdiepende yin yoga les. We sluiten de workshop af met een klankontspanning. Zo nodigen we lichaam en geest uit te verstillen en brengen we de lente innerlijk tot bloei! Binnenkort meer informatie.

Lotte_W9A3385 square

YIN YOGA & KLANK | VOORJAARS WORKSHOP | 26 MEI @ WAALWIJK

In het  voorjaar keert de energie weer langzaam terug. Het is een periode van vernieuwing, reiniging en energieke groei. In de workshop stemmen we ons af op de seizoenen. Deze verdiepende yin yoga les wordt afgesloten met een klankontspanning. Zo nodigen we lichaam en geest uit te verstillen en brengen we het voorjaar innerlijk tot bloei! Binnenkort meer informatie. 

_W9A6857

Nāda Yoga | De Yoga van Klank | 1 juni @ Yoga Moves (Utrecht)

Nāda yoga betekent 'eenheid door klank'. In deze workshop neemt Lotte je mee in een uitgebreide reis door de yoga van klank. Verschillende klank-beoefeningen staan centraal: meditatief stemmen, Vedische mantra, mantra zingen en tot slot een klankontspanning. Klank is puur trilling en heeft een groot effect op lichaam, geest en hart. Wil je de helende werking van klank ervaren? Meer informatie of aanmelden. 

Klankschalen_vierkant2

YIN YOGA & KLANK |ZOMER WORKSHOP | 16 JUNI @ YOGAYA (UTRECHT)

De zomer is een periode van warmte, passie en levenslust. De meditatieve, naar binnen gerichte kant van yin yoga kan helpen de vurigheid van de zomer in balans te brengen. In deze workshop wordt het zomerseizoen vertaald naar een verdiepende yin yoga les. We sluiten de workshop af met een klankmeditatie waarin we lichaam en geest uitnodigen te verstillen om zo het innerlijke vuurtje van de zomer wat te blussen. Binnenkort meer informatie. 

ferme_de_la_rochelle

RETRAITE NOORD-FRANKRIJK 2019

Van 18 t/m 24 augustus 2019 gaan we weer naar Noord-Frankrijk voor een heerlijke retraite op de Ferme de la Rochelle. Een week met dagelijkse yogalessen (vinyasa flow en yin yoga), verzorgd door Lotte Peters, Claire Hesp en Lotte Plessen. Heb jij behoefte aan een ontspannen week helemaal voor jezelf? Klik hier voor meer informatie!

symbool 6